Decora Design

The Art of Home Decoration

By

Tendințe 2014 în decoraţiuni interioare – Radiant Orchid

Pin It

Bănuim că ați aflat deja care este culoarea anului 2014. Vorbim azi despre captivanta, magica și feerica Radiant Orchid.

Experţii Pantone Color Institute™, lider mondial în ceea ce priveşte culorile, au desemnat Radiant Orchid ca fiind culoarea care va influenţa atât moda vestimentară cât şi designul interior. Radiant Orchid, o variantă vibrantă de violet, este o nuanţă tropicală, ce contrastează puternic cu verdele smarald (culoarea anului 2013). O invitație la inovare, această culoare modernă și versatilă, încurajează creativitatea și originalitatea. Îmbibat cu o armonie de fuchsia, nuanțe de violet și roz, Radiant Orchid inspiră încredere, iar nuanțele de roz emană o mare bucurie, dragoste și sănătate.

decora-design-orchid-decoration-colour-of-the-year

Conform Pantone Color Institute™, nimic nu poate transforma starea de spirit intr-o cameră așa cum o poate transforma o culoare. Armonizați și dați viață interioarelor cu accesorii în aceste nuanțe, care vor aduce orice cameră într-o nouă dimensiune.

kobe-Mystic-decora-design-orchid

Radiant Orchid în decoraţiuni interioare în tendinţe pentru 2014

Alegeți această nuanţă pentru decoraţiuni, nuanţa pereţilor, accesorii sau piese de mobilier. Este adaptabilă, frumoasă şi complimentează tonurile de turqoise, olive, verde închis, verde praz, albastru teal sau galben pai pentru un raport cromatic spontan şi deosebit.

decora-design-orchid-love

De asemenea, această nuanță de mov arată senzaţional combinată cu tonuri din acceaşi familie de culori, cum sunt roşu, purpuriu şi roz.

Acest violet vibrant va da viață în nuanțele de gri, și va crea un impact izbitor și dramatic atunci când este cuplat cu portocaliu îndrăzneț și galben. Fără să fie dominantă, Radiant Orchid energizează spaţiul și oferă un element de distincție și echilibru pentru spații diverse.

draperie-bumbac-model-floral-mov-rosu-galben-modern

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *