Decora Design

The Art of Home Decoration

By

Tapet pentru camera copiilor – Ce alegem?

Pin It

Alegerea tapetului potrivit pentru camera copiilor poate fi un proces dificil, deoarece voi, în calitate de părinți, trebuie să găsiți un echilibru între o tematică pe care copiii voștri o vor îndrăgi, dar de care nu se vor plictisi prea repede.

Pentru a face cea mai bună alegere, iată câteva sfaturi oferite de către consilierii noștri:tapet copii fetita

 • Evitați tematicele desenelor animate.  

Chiar dacă micuții dumneavoastră sunt fani ai serialelor de desene animate la modă, aveți în vedere că gusturile lor sunt schimbătoare și, cel mai probabil, nu vor mai fi aceleași într-un an. Totuși, dacă ei își doresc neapărat ceva legat de desene animate, atunci îndreptați-vă către personaje clasice, precum Mickey Mouse sau orice alt personaj Disney.

tapet copii desene animate

 • Gândiți în perspectivă!

Dacă fiul dumneavoastră se visează marinar, ar fi tentant să începeți decorarea camerei sale într-o astfel de tematică. Dar această decizie s-ar putea dovedi prea costisitoare mai târziu, când cel mic își va alege o altă meserie. De aceea, noi vă recomandăm să optați pentru o culoare neutră pentru pereți și draperii și să realizați tematica marinărească prin alte accesorii din cameră: corpuri de iluminatperne decorative, covoare, lenjeria de pat sau tablouri –  obiecte care pot fi ușor înlocuite.

tapet tematic decorativ camera baiat

 • Folosiți culori complementare.

Știm că în ceea ce privește culoarea camerei copiilor, alegerile clasice sunt albastru pentru băieți și roz pentru fete. Dar, decorarea unei camere într-o singură culoare poate fi o problemă mai târziu, când copilul se va plictisi de aceeași nuanță. În schimb, o alegere mai flexibilă este implementarea unei palete de culori mai largă care să vă permită, în timp, schimbarea unor elemente fără a fi nevoie de o întreagă redecorare.

tapet camera fetita roz

 • Tapetează un singur perete!

O altă modalitate de a evita în viitor redecorarea întregii încăperi este tapetarea unui singur perete. Alegeți o culoare neutră pentru ceilalți trei pereți, iar pe al patrulea mizați pe creativitatea copilului și montați tapetul pe care acesta și-l dorește.

tapet copii tematic barci

Pentru mai multe modele de tapet, vă așteptăm la showroom-ul nostru!  

One Response to Tapet pentru camera copiilor – Ce alegem?

 1. Wallace Custer says:

  Salut, uite ca am gasit aceasta pagina despre Tapet pentru camera copiilor – Ce alegem?.
  Pot spune ca saitul decoradesign.ro este unul dintre mai utile saituri web de pe web-ul romanesc.
  Mult succes pe mai departe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *