Decora Design

The Art of Home Decoration

By

Pielea ecologica, stabilirea unor noi standarde de calitate bazate pe promovarea unui mediu sanatos

Pin It

Expansiunea constanta a produselor noastre vine sa preintampine cerintele pietei si astfel putem declara ca provocarea in schimbarea de stil, culoare si materiale noi si inovative reprezinta o relatie permanenta in viata Decora Design.

Cautam constant sa ne imbunatatim portofoliu de produse si, in mod direct, sa dezvoltam pachete de servicii pe care le ofertam pentru solicitarile primite. Promovam un mediu sanatos si pentru aceasta am adaugat o serie de materiale din piele artificiala, oferind astfel alternativa ecologica la materialele traditionale de referinta.

Colectia noua de piele ecologica, piele sintetica, piele falsa, vinilin, imitatie de piele, piele artificiala, sau orice denumire ar mai avea, ofera atat efecte contemporane precum si eleganta unor linii clasice, incorporand desene sau modele atlas, pietre pretioase, Pegasus, elemente de Titan, Troll, bambus sau motive florale.

Suntem siguri ca avem produsul potrivit pentru orice suprafata aparte de amenajat iar portofoliul nostru de materiale este adaptat constant la nevoile de design atat pentru interior cat si pentru exterior. Totodata, in cea mai noua colectie de piele sintetica se regasesc si produse de piele cu aplicatii de catifea.

Esential pentru pielea ecologica este relatia calitate – functionalitate, transpusa in durabilitate, disponibilitatea in alegerea unor culori moderne si care prezinta si texturi in relief, rezistenta la UV si totodata un material garantat non-iritabil, fara substante periculoase pentru sanatate, precum si un material rezistent la apa si, in acelasi timp, ignifugat.

Alternativa moderna si eco-friendly pentru materialele de tapiterie conventionale urmeaza tendinta de durabilitate si, totodata, foloseste avantajele acestei materii prime regenerabile. Chiar si in desenele sau modelele cu imprimeuri, cum ar fi modelele de animale exotice, materialele au fost testate special iar, pe langa versatilitate, sunt hipoalergenice si anti statice, rezistente la zgarieturi, pete si murdarie si rezistente la abraziune. Acest lucru permite imbinarea armonioasa intre practic si estetic.

La finalul oricarui proiect, bucuria dezvoltarii cu succes intalneste cerintele clientilor nostrii, ceea ce se traduce intr-un angajament constant si pasiune pentru detalii.

In compozitia materialelor din piele ecologica regasim poliester, poliamida, bumbac, acrylic, poliuretan. Latimea materialelor variaza intre 137 cm si 150 cm, grosimea intre 1.0 mm ± 5% si 1.6 mm ± 5% iar greutatea intre 670 gm ±15 si 800 gm ±15.
Proprietati: rezistenta la peeling >100.000, >40.000 cicluri martindale, ignifugat, rezistent la apa (solutiile pe baza de apa sau ulei nu vor penetra tesatura), rezistenta la pete (la unsoare, cafea, lotiune de bronzat, sos de rosii, guma de mestecat, ciocolata, sange, vin etc.), anti-microbiene.

Perfect pentru: baruri, cluburi, hoteluri, restaurante, magazine de cafea, centre de conferinte, spa-uri, wellness si centre de sanatate, spitale, banci, scoli si universitati.

Utilizat pentru: canapele pentru interior si exterior, scaune, tablii de pat, panouri de perete, etc.

Ingrijirea materialelor: se recomanda aspirarea si stergerea regulata cu o carpa umeda pentru a indeparta particulele de praf iar pentru a elimina cat mai repede posibil scurgerile de cerneala sau coloratia alimentara se curata cu o carpa uscata absorbanta; nu se utilizeaza polish sau solvent si nici marker pe partea din spate a tesaturii si in situatia in care s-a intamplat, elimitati imediat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *