Decora Design

The Art of Home Decoration

By

Perdele și draperii pentru ferestre arcuite

Pin It

Ferestrele arcuite sunt unele dintre cele mai frumoase forme de arhitectură, dar acoperirea lor poate genera o adevărată provocare. Specialiștii Decora Design vă pun la dispoziție sisteme de prindere speciale pentru ferestrele arcuite, montajul acestora, precum și confecționarea perdelelor și draperiilor pentru decorarea lor.

Asemenea oricărui tip de fereastră, primul lucru care trebuie stabilit este nivelul de pătrundere al  luminii pe care ni-l dorim în încăpere. Ulterior, în funcție de preferințe putem opta pentru storuri romane, sisteme venețiene sau perdele și draperii.

Deloc surprinzător, varianta noastră preferată este utilizarea perdelelor și draperiilor. Pentru încăperile înalte, acestea oferă o notă de rafinament, iar în funcție de țesătura aleasă putem controla gradul de luminozitate.

În ceea ce privește sistemul de prindere, mulți proprietari optează pentru instalarea unei galerii drepte deasupra arcadei sau sub aceasta, astfel încât să poată fi acoperită doar o parte din fereastră.

ferestre arcuite

 Sursa: Pinterest.com

Totuși, pentru o eleganță aparte, noi recomandăm șinele curbate.  Acestea se montează de-a lungul arcadei și formează un arc delicat care urmărește curba ferestrei. Mai mult, spre deosebire de galerii, acestea se montează pe forma peretelui, devenind aproape imperceptibile.

perdele ferestre arcuite

35159e595cca62c7b732358b14a197f5

perdele draperii ferestre arcuite curbate

perdele fereastra arcuita

perdea usi arcuite

   Sursa: Pinterest.com

Totodată, aceleași șine pot fi montate și direct pe tavan, urmând forma arcuită a ferestrei sau, de ce nu, puteți opta pentru un astfel de montaj în cazul în care vă doriți un design modern, perdeaua fiind un excelent separator al încăperii.

sina curbata tavan

draperii ferestre arcuite

      Sursa: Pinterest.com

Dacă vă numărați printre norocoșii care beneficiază de astfel de ferestre, vă așteptăm cu mare drag la showroom-ul nostru unde unul dintre consilierii noștri vă va ajuta să luați cea mai bună decizie referitoare la sistemele de prindere și la țesăturile aferente.
Știți unde ne găsiți!

2 Responses to Perdele și draperii pentru ferestre arcuite

  1. iulian says:

    As dori un kit de șină dubla cu prindere pe tavan cu racorduri de șină la 120 grade pentru doua balcoane cu trei laturi

    Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *