Decora Design

The Art of Home Decoration

By

Mărțișor Decora Design: alb și roșu în design interior

Pin It

Mărțișorul vestește primăvara pentru toți românii. Roșul și albul înveșmântează, simbolic, întreaga lună Martie. Cum ar arăta o încăpere în care această combinație cromatică ar pune stăpânire pe întreg spațiul? Decora Design vă prezintă câteva idei de design interior în stiluri diferite inspirate de această sărbătoare românească.

Martisor design interior rosu alb

Un decor cu roșu și alb va atrage, cu siguranță, atenția din prima clipă. În funcție de stilul ales de designer și arhitect, această combinație poate duce la creearea unei încăperi minimaliste, unde alăturarea cromatică ar crea contraste izbitoare, puternice, moderne.

poza2Roșul este folosit în design interior ca și culoare de accent. Albul aduce luminozitate, ajută spațiul să pară mai încăpător și permite obiectelor de mobilier și decorațiunilor să iasă în evidență.
Astfel, tapiserii roșii sau mobilă de aceeași culoare pot duce la rezultate uimitoare, alăturate unor pereți albi. Atenția se va centra pe ele instantaneu, dar contrastul puternic alb-roșu riscă să devină, totuși, obositor.

poza 2
Din contră, culorile mărțișorului pot aduce o notă clasică în cazul în care sunt alese pentru perdele și draperii. O draperie pe care florile albe par a înflori pe o țesătura vișinie dă o notă de romantism unui dormitor sau living.

poza 4

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *