Decora Design

The Art of Home Decoration

By

Imprimeurile aztece și tribale în home deco

Pin It

covor-decoratiuni-imprimeu-tribal-aztec-coloratCe reprezintă arta aztecă și ce a influențat aparitia ei? Arta în Imperiul Aztec, dar și cultura și religia, au o istorie lungă – o istorie creată de multe triburi diferite. Tehnici și teme din arta Aztecă au fost influențate de-a lungul a sute, poate chiar mii de ani. Oamenii imperiului aveau o apreciere aparte pentru o mare varietate de insecte, păsări, pești și animale. O mare parte din arta lor reflecta acest lucru.

imprimeu-aztec-modern-print

Desigur, arta a fost legată și de religie. Zeii au fost adesea descriși și, de multe ori, aceștia semănau cu animale de diferite tipuri. Desenele lor conțin adesea triunghiuri și romburi viu colorate.

surfshack1
Civilizațiile și culturile antice nu vor înceta niciodată să ne uimească și reprezintă o continuă sursă de inspirație. Deși a trecut ceva timp de când și-au facut apariția în moda și în colecțiile designerilor, aceste imprimeuri încă ne atrag atenția și desigur, reprezintă o sursă de inspirație și pentru amenajarile interioare. Modelele îndrăznețe adaugă culoare și vibrație spațiilor, după cum se poate vedea în imaginile urmatoare.

print-aztec-design-interior-amenajari-moderne

Nu a fost niciodată o geometrie atât de convingătoare! Unii designeri preferă modele tribale în combinații de culori răcoritoare. De exemplu, un covor multicolor este fundalul perfect pentru mobilier în nuanțe neutre.

covor-imprimeu-aztec-colorat covor-imprimeu-tribal

Covorul nu numai că adaugă o doză de personalitate spațiului, dar servește ca un contrast luminos. Dacă preferați o paletă de culori mai redusă atunci când vine vorba de design tribal, puteți alege combinațiile în alb și negru sau în culori neutre. Să nu uităm că „less is more”.

terasa-pernute-decorative-imprimeu-aztectribal-aztec-design-interior-imprimeuri-decoratiuni-covor-perne-decorative perdele-draperii-imprimeu-tribal-aztec-alb-negru-neutru Dacă vă plac foarte mult aceste imprimeuri însă nu le găsiți un loc în decorul camerei, iată o idee bună: un scaun tapițat unește tonurile de albastru și portocaliu. tribal-upholstered-chair

  O altă variantă, mai la îndemână, sunt lenjeriile pentru patdraperiile sau pernuțele decorative. Sunt mai ușor de schimbat atunci când vă veți plictisi de acest imprimeu.

tribal-lenjerie-pat-imprimeu-aztec-colorat turcoaz-tribal-draperie-imprimeu-aztec tribal-lenjerie-pat-imprimeu-colorat-aztec pernute-decorative-imprimeu-aztec-design-interior

Dacă preferați unghiurile și formele interesante, această tendință de design interior este pentru voi!

   Bridesmaid Dresses uk

imprimeu-aztec-colorat-covor-design-interior-modern

3 Responses to Imprimeurile aztece și tribale în home deco

  1. Pingback: Tendinte de toamna in design interior | Decora Design

  2. doina stefan says:

    Unde găsesc astfel de produse de cumpărat ? În special cele super colorate?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *