Decora Design

The Art of Home Decoration

Despre Decora Design

Povestea Decora Design incepe in anul 2003 si se tese in jurul pasiunii unor tineri pentru lumea fascinanta a tesaturilor. Cu un actionariat franco-roman, Decora Design a pornit ca parte a unui intreg holding de firme axate din 1992 pe industria textila si marochinarie.

1tesaturiInca de la inceput, compania a proiectat ideea de confort pe masura oricarui spatiu, definind notiunea de acasa ca fiind un loc unde fiecare dintre noi isi poate regasi echilibrul interior. Fiecare spatiu pe care il decoram este caracterizat prin confort, relaxare, armonie; atribute condimentate cu stil si rafinament, unicitatea personalitatii clientilor nostri regasindu-se in armonia decorarii spatiului dorit.

Decora Design este o firma de design interior ce se adreseaza in egala masura persoanelor fizice care doresc decorarea (sau redecorarea) propriului camin, proprietarilor de pensiuni, restaurante si hoteluri, arhitectilor, designerilor sau decoratorilor, adica tuturor celor care doresc un partener profesionist, orientat spre client si calitate. Clientii si partenerii nostri au fost și vor fi ”elementul central” pe care se fundamenteaza sistemul de management.

Decora Design Palatul BratianuDecora Design este mai mult decat un ajutor de nadejde, este drumul spre desavarsirea casei tale. Venim in intampinarea dorintelor si nevoilor fiecarui client, avand standarde internationale atat pentru produsele, cat si pentru serviciile noastre.

In prezent, avem numerosi parteneri nationali si internationali care contribuie la intregirea gamei de produse si de servicii, dar si la abordarea unei clientele alese. Suntem condusi de angajamentul total fata de realizarea unui standard maxim de calitate in satisfacerea nevoilor dumneavoastra, intelegand ca aceasta este singura abordare care ne poate asigura un ritm sustinut de crestere si dezvoltare pe termen lung.

Experienta acumulata de-a lungul anilor ne permite sa afirmam ca serviciile noastre sunt la cel mai inalt nivel, garantand pentru acest lucru cu calitatea lucrarilor executate.

2 Responses to Despre Decora Design

  1. dragomir says:

    Buna, m-ar interesa un proiect de design pentru un apartament de 3 camere, un hol lung si o baie …aprox 80 mp. cam cat ar costa aproximativ un proiect de design de interior.

  2. Marinela Niţă says:

    Buna ziua,
    am trimis un email catre departamentul de vanzari. Pentru orice alte detalii, nu ezitati sa ne contactati: http://www.decoradesign.ro/index.php/contact.
    Multumim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *