Decora Design

The Art of Home Decoration

By

Cum putem transforma o încăpere cu ajutorul accesoriilor textile

Pin It

Materialele textile și accesoriile decorative constituie cea mai ușoară și mai putin costisitoare metodă de a schimba aspectul unei încăperi, indiferent de destinația acesteia.

Cu siguranță te vei convinge de asta după ce vei arunca o privire asupra ideilor propuse.

Cuvertura pat Decora Design

Cuverturile oferă posibilitatea de a schimba și a actualiza decorul unui dormitor. Pot fi confecționate pe comandă, astfel încât să completeze perfect celelalte elemente decorative din încăpere, în culori și modele complementare.

Inspirată de culorile aprinse si bogate ale Toscanei – una dintre cele mai frumoase regiuni ale Italiei – prima variantă de amenajare abundă în textile cu imprimeu floral: pernuțe, cuverturi și lenjerie delicată. Paleta cromatică formată din verde, roz și crem degajă o căldură placută, ducându-te cu gândul la simplitatea și frumusețea întâlnită în zonele rurale. Pentru completarea aspectului rustic al dormitorului poți  folosi ca decor vaze mici cu flori de câmp sau crenguțe verzi.

decor dormitor cuvertura si pernute Decora

În aceste decoruri, abundența textilelor din fibre naturale (in și bumbac) contribuie la crearea unui decor confortabil care te poartă cu gândul la vacanțele relaxante.

thevenon draperie si pilotaperna si pilota Decora design

thevenon draperie

Dacă ești o fire romantică și îți plac accesoriile și decorațiunile vintage chic, aceste decoruri ar trebui sa fie pe placul tău.

thevenon bed quiltDecor textil dormitor Decora Designset lenjerie de pat cu pilota Decora

Dacă preferi un stil mai clasic, ce zici de amenajările de mai jos? Atât cuverturile, cât și pernuțele decorative, se integrează perfect în decor.

decor dormitor set lenjerie pat cu pilotaDormitor elegant set lenjerie pat cu pilota

Varietatea de țesături din fibre naturale, disponibile în multe nuanțe și cu imprimeuri diverse, posibil să-ți îngreuneze puțin alegerea, însă întotdeauna vei primi cea mai bună consiliere în ceea ce privește combinarea țesăturilor și confecționarea articolelor textile, astfel încât să se integreze perfect în decor.

Ne-am gândit, desigur, și la amenajările camerelor pentru copii sau tineret și iată câteva propuneri.

LPTT002-perdele-draperii-copii-baieti-albastru-masini-desenePTV028-draperie-copii-lenejerie-pinochiothevenon draperie si lenjerie pat Thevenon bed sheets Decora Design        Idei avem destule, le fel și colecții de țesături, iar dacă aceste imagini te-au inspirat, te așteptăm să ne vizitezi și să-ți alegi tesăturile preferate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *