Decora Design

The Art of Home Decoration

By

Bulinele care alungă monotonia

Pin It

Să recunoaștem, bulinele sunt adorabile! Cu siguranță, cei mai multi dintre voi nici nu vă imaginați cum este posibil să le folosiți în decorarea casei. Așa că ne-am informat, ne-am inspirat și iată câteva idei drăguțe de decoruri cu buline.

decor flori buline

Perdelele cu buline sunt o modalitate foarte bună de a adăuga o pată de culoare și de a înveseli orice cameră. Aceste perdele se potrivesc foarte bine în dormitorul unei fete, dar ele pot fi folosite oriunde doriți pentru a adăuga culoare și fantezie.

perdele cu buline

 

Sursa:Pinterest.com

Tapetul cu buline poate fi folosit pentru a acoperi un perete mare și gol, căruia îi va da un punct de interes. Bulinele pot fi folosite în amenajarea camerei unui copil sau adolescent, a unui loc de joacă sau chiar în amenajarea unui hol.

perdele-buline-decora-designSursa:Pinterest.com

Bulinele pot fi ușor încorporate în opere de artă potrivite pentru oricare cameră. Mici accesorii, cum ar fi pernele, sunt o modalitate foarte bună de a încorpora buline în cantități mai mici. Puteți face propria față de pernă pe care să pictați buline, sau puteți achiziționa perne de-a gata, în orice culoare doriți.

perne decorative buline decoradesign

Într-o cameră mică, tapetul cu buline pus pe unul dintre pereți ar putea arăta prea încărcat. Însă, după cum puteți vedea, bulinele subtile care decorează baia din imaginea de mai jos, nu încarcă deloc spațiul. Uneori este greu să găsim ceva interesant și eficient pentru a decora pereții din baie, iar aceasta este o soluție excelentă!

tapet buline baie
Sursa:Pinterest.com

În cazul în care un perete întreg cu buline vi se pare prea mult, luați în considerare adăugarea lor într-o cantitate mai mică, cum ar fi un raft sau un element de mobilier, spre exemplu.

decoradesign-polkadot

Dacă dormitorul este un pic cam monoton, încercați să adăugați un element cu buline, cum ar fi lenjeria de pat.

Polka-Dots-decora-design-lenjerie-pat

 Chiar și tapițarea unei canapele sau a fotoliilor este o idee bună!

tapiterie-buline-decoradesign

Deci, vă simțiți suficient de inspirați pentru a adăuga bulinele în decor? Este o modalitate foarte bună de a adăuga un pic de fantezie, culoare și veselie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *