Decora Design

The Art of Home Decoration

By

8 corpuri de iluminat moderne pentru exterior

Pin It

Cu gândul la serile de vară petrecute pe terasă, cu prietenii și familia, am selectat astăzi câteva corpuri de iluminat speciale pentru foișorul, terasa sau chiar curtea voastră. De la lampadare și felinare moderne, suspensii creative, până la aplice în stil tradițional, vă invităm să vă alegeți modelele preferate care să vă lumineze atmosfera cinelor de vară servite în aer liber.

lampa portabila felinar modern Prima recomandare vine de la Marset și este o lampă portabilă și reîncărcabilă printr-un port  USB, pe    care o puteți  lua cu voi peste tot. Datorită aspectului său mic și îmbietor, lampa Follow Me este  perfectă atât pentru spațiile interioare, cât și pentru cele exterioare. Mică și compactă, realizată din policarbonat alb și cu mâner din lemn de stejar, Follow Me poate fi un înlocuitor al lumânărilor de pe  mesele din restaurant sau, la nevoie, chiar un felinar.

lampa moderna felinar portabil

 

lampadar exterior gradina

A doua recomandare o adresăm acelora dintre voi care preferă un stil clasic și romantic. Acest  lampadar recreează  atmosfera caldă și confortabilă din spațiile închise. Dacă spațiul vă permite,  colecția Cala vine și cu o variantă mai  mică, pentru podea, dar și cu o suspensie.

lampa podea terasa

 

lampadar terasa gradina exteior

 Într-un stil ușor mai clasic, LucePlan recomandă acest lampadar supradimensionat. Cu o înălțime de 221 cm și un diametru de 70 cm, Grande Constanza este capabilă să lumineze grădina sau terasa cu eleganță și eficiență.  Lampadarul are o bază din oțel, iar abajurul este disponibil în 3  culori.

Tot de la Marset vine și următoarea recomandare, o soluție creativă pentru iluminatul exterior adresată celor care apreciază designul modern și care vor să-și impresioneze prietenii vara aceasta.
Inspirată din lanternele care se găseau pe bărcile pescarilor greci, colecția Santorini oferă o atmosferă fresh teraselor voastre. Pe lângă design-ul inovativ, lămpile Santorini pot fi montate după gustul și personalitatea voastră. Astfel, voi puteți alege câte abajururi plasați pe difuzor, în ce ordine și ce poziție, controlând astfel intensitatea și direcția luminii.

O colecție versatilă, corpurile de iluminat Santorini pot fi montate de tavan sau de perete (ca aplice) sau ca lampadare.

 
Santorini-garland-600
  corpuri de iluminat exterior

 

corp de iluminat pentru terasa creativ

O colecție impresionantă în care stilul și eleganța se îmbină într-un mod  creativ este colecția Aqua de la Facon de Venice. Suspensiile  Aqua au o structură de metal, iar abajururile realizate din material textil sunt disponibile în 8  culori uni sau, pentru cei curajoși, chiar într-un imprimeu cazon. Colecția cuprinde atât  corpurile suspendate, cât și variante de lămpi de masă (veioze), dar și lampadare.

lampa veioza

 

corp de iluminat suspendat exterior Rămânem în zona designului creativ și vă recomandăm în continuare o lampă versatilă, pe care, dacă nu aveți terasa acoperită, o puteți agăța chiar de ramurile copacilor. Mai mult, fiți creativi și plasați-le în pământ sau nisip.
POD Lens este o colecție prezentată sub forma unor muguri colorați din policarbonat, protejați împotriva vântului și a ploii. Difuzorul are o suprafață rezistentă, ceea ce îi conferă protecție împotriva apei și a razelor UV.

corpuri de iluminat creative terasa exterior 

Friend este numele acestui obiect și suntem siguri că va fi un prieten de nădejde. Luminează cu ajutorul unui LED de 15W, 4000K, 1500Lm, iar după decontarea principalei surse de electricitate, vă va oferi lumină pentru încă 5-6 ore. Bonus: la achiziționarea acestui corp, puteți opta și pentru o măsuță din lemn, ideală pentru susținerea paharelor.

corp iluminat exterior piscina terasa suport masa friends

 

 

În final, am păstrat două produse pentru fanii stilului tradițional, cu un design simplu și o sporită atenție la detalii: două aplice pentru pereții exteriori, care se vor contopi cu designul deja existent, oferindu-i o notă de eleganță.

49444AZ                                       aplica exterior prindere perete

 

Dacă v-au plăcut ideile noastre, nu ezitați să ne contactați! Toate produsele prezentate le puteți comanda prin Decora Design. Ce mai așteptați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *